Kuchnia

PRZYSTAWKI

Tatar z łososia  / biała rzodkiew / grzanki / oliwa rzepakowa

35

Śledź / crème fraiche / cebula marynowana / oliwa szczypior

23

Mus grzybowy / pieczarka / szczypiorek / oliwa rzepakowa

26

Tatar wołowy / parmezan / żółtko / cebula szalotka / musztarda francuska

38

Krewetki z patelni/ Soave / masło /czosnek

49

Deska wędlin i serów / oliwki / suszone pomidory

49

PIERWSZE DANIA

Chłodnik dnia

22

Zupa rybna / omułek / dorsz / sercówka / krewetka / oliwa krewetkowa

39

Mozzarella di bufala / sałata mieszana / pomidorki koktajlowe / rzodkiewka 

34

Sałata rzymska / pierś z kurczaka / sos cezar / pomidorki koktajlowe / boczek / grzanki

31/ 39 (z krewetkami)

Zupa dnia – prosimy zapytać o szczegóły

DRUGIE DANIA

Aglio e olio / parmezan / peperoncino / pietruszka / orzeszki pinii

29 / 35 (z kurczakiem)

Tagliatelle / krewetki / cukinia / bisque / szczypiorek / oliwa

39

Pappardelle / kurka / natka pietruszki / parmezan

38

Łosoś / puree rukola / młoda marchewka / brokuł

49

Fish & chips / sos tatarski / purée z groszku / cytryna

47

Żeberka / sos mięsny / pieczone ziemniaki / mix salad

57

Antrykot / sałatka z selera / fond / trufla / puree ziemniaczane

89

Pierś z kaczki / czerwona kapusta / puree ziemniaczane / fond żurawina

62

Dune Burger

35

Szef kuchni poleca – prosimy zapytać o szczegóły

DESERY

Klasyczny Crème brûlée

21

Czekoladowe Brownie / lody waniliowe / kwaśna śmietana / orzechy laskowe / wiśnia

23

Sernik nowojorski

22

Deser dnia – prosimy zapytać o szczegóły

MENU DLA DZIECI

Piersi z kurczaka z ziemniakami puree lub frytkami i marchewką

22

Mini fish & chips

23

Kids burger

21

Spaghetti w sosie pomidorowym

19

Naleśniki z lodami lub nutellą lub dżemem

16

Lody z owocami

18

Menu